ciorba de burta

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg burta
  • 4 morcovi
  • usturoi
  • sare
  • otet
  • 4 oua
  • yaurt natural(smintina)

Mod de preparare

Se pune burta la foc,dupa ce da citeva clocote se schimba apa si se pune din nou la fiert.Cand este aproape fiarta se scoate burta si se arunca apa,morcovii se dau pe razatoare si se calesc in ulei un pic pentru culoare si se pune apa,intre timp taiem burta fisii subtiri si o punem in oala.punem sarea si lasam sa fiarba,cind a fiert punem usturoi si otet dupa gust si o lasam sa se raceasca putin dupa care o dregem cu ou si yaurt

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise