Ciorba de burta

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg burta(eu am folosit prefiarta)
  • 2 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 2 lingurite otet
  • 4-5 catei usturoi pisat
  • 10 boabe piper
  • 3 foi dafin
  • sare sau ,,Secretul gustului intensavor Verdeturi,,
  • smantana
  • patrunjel tocat fin(eu am avut patrunjel plic ,,condimente Cosmin)
  • 2 galbenusuri de ou

Mod de preparare

Morcovii si patrunjeii i-am taiat cubulete si i-am pus la fiert impreuna cu burta,boabe piper,foi dafin pentru 45 min.

Intr-un bol am pus galbenusurile de ou,smantana,otetul si un polonic de supa si am amestecat.

Cand burta a fiert,am lasat sa se raceasca putin si am adaugat compozitia din bol iar la sfarsit am adaugat patrunjelul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise