Ciorba de burta

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • burta 1 kg
  • gata fiarta si taiata (se gaseste in supermarketuri)
  • 4-5 catei usturoi
  • un morcov
  • ulei
  • 300ml smantana
  • 2-3 galbenusuri de ou
  • 2 cuburi knorr de vita
  • ardei iuti
  • mustar
  • otet

Mod de preparare

Se pune burta la fiert 5 min, dupa care se strecoara. Separat se pune usturoiul la calit si morcovul dat prin razatoare, dupa ce se calesc un pic, se adauga burta si cam2 litri apa, se adauga cuburile knorr, si ardeiul iute. Se da in clocot. Separat se amesteca smantana cu galbenusurile si putin mustar si se trage ciorba de pe foc, si se adauga amestecul peste. Se condimenteaza dupa gust cu sare si putin otet.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise