ciorba de burta - altfel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 picioare de porc
  • 2 morcovi 1 cartof
  • 1 radacina pastarnac
  • 2 cepe 1 ardel gras
  • usturoi piper otet
  • verdeata smantana

Mod de preparare

Se pun la firt picioarele de porc, se lasa sa dea in clocot. Se adauga legumele.se lasa sa fiarba pana ce carnea se desprinde de pe os.

Se strecoara supa, se mai adauga o cana de apa. Legumele se paseaza si se adauga in supa.

Se desprinde de pe oase(sorici,sfarcuri,tot ce se poate)se mai lasa sa dea toata supa+carne +legume, se adaoga smantana,usturoiul, piper,vegeta,verdeata,se mai lasa sa dea un clocot.

Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise