Ciorba de burta cu legume frulate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g de burta
  • deja curatata (se gaseste in comert)
  • 1 os devita de vreo 200g
  • 1 ceapa 1 ardei gras
  • 2 morcovi 1pic de telina
  • 100 ml smantana
  • 2 galbenusuri
  • 3 linguri de ulei
  • 3 linguri de otet
  • 2 catei de usturoi
  • sare si piper.

Mod de preparare

Se pune la fiert cu 2 litri de apa si sare, burta impreuna cu osul, timp de 30 minute,dupa care adaugam legumele taiata destul de mare (eu le tai in doua)mai fierbem timp de 25min. Se scot legumeledin ciorba, si se fruleaza bine pana ce devin omogene, dupa care se adauga din nou in ciorba si mai fierbem 5 minute.tragem oala de pe foc si preparam smantana cu galbenusurile amestecate bine se adauga la ciorba amestecand usor(nu trebuie sa mai fiarba deoarece oul si smantana se taie)se adauga uleiul si otetul, iar usturoiul si-l adauga fiecare dupa gust.aceasta ciorba iese cremoasa si sper foarte gustoasa.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise