Ciorba de burta usoara

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,5 kg de buta de vita, vegeta de legume.
  • 3 batoane de branza topita cu smantana si unt, oase de vita.

Mod de preparare

Burta se fierbe cu putina vegeta si oasele de vita. Dupa fierbere se scot oasele si carnea se taie fideluta. Se da iar in clocot si se adauga brinza topita. Daca mai este nevoie se mai aduga vegeta. La servit isi adauga fiecare dupa gust otet si usturoi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise