ciorba de carne

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g rasol de vita,
  • 500 g oase de vita,
  • 1 ceapa mare rosie, 2 bucati de praz,
  • 1-2 catei de usturoi,
  • 1 sfecla, 1 bucatica de telina,
  • 250 g varza alba,
  • 3 morcovi, 2 cartofi,
  • 50 g unt sau margarina, sare,
  • 2 linguri de pasta de rosii;
  • pentru rantas:
  • 30 g unt, 2 linguri rase de faina;
  • pentru servit:
  • 100 ml smantana,
  • marar verde,
  • putin otet sau zeama de la salata de sfecla.

Mod de preparare

Carnea taiata in bucati mari se fierbe pe jumatate in 2 litri de apa. intr-un alt vas se caleste ceapa rosie, data pe razatoare, in unt sau in margarina, se adauga usturoiul, pasta de rosii, morcovii taiati felii, telina, sfecla si varza.

Se stinge cu zeama, se adauga carnea, se sareaza si se fierbe pana cand se inmoaie.

Se prepara un rantas din unt si faina si se adauga la supa. Se lasa pana a doua zi. A doua zi se fierb in ea cartofii taiati cuburi si se serveste cu smantana.

Se mai poate servi cu marar taiat marunt.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise