Ciorba de cartofi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 700 g cartofi
  • - 2 cepe potrivite
  • - 2 morcovi
  • - 1 telina mica
  • - 1 ardei gras (rosu sau nu)
  • - 700 ml bors
  • - 200 ml suc de rosii
  • - sare
  • - 3 linguri ulei
  • - 2 legaturi leustean

Mod de preparare

Tocati toate legumele mai putin cartofii si puneti-le la calit putin in cele 3 linguri ulei. Nu prea mult doar cat sa se inmoaie si sa dezvolte putin aromele.

Puneti apoi cartofii taiati cuburi si puneti apa. Adaugati si sare si lasati sa fiarba cam 20 minute, pana se inmoaie cartofii.

Cand sunt fierte legumele adaugati sucul de rosii si borsul. Eu le pun la fiert in alt vas si cand dau in clocot le pun in ciorba. Niciodata nu pun lichide reci in ciorba care deja e fierbinte. Mai lasam sa fiarba 5 minute, oprim focul si punem leusteanul tocat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise