CIORBA DE CARTOFI

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Daca nu-i puneti bors ramane ca o supa de cartofi si se acreste cu zeama de lamaie.
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • cateva felii de telina
  • 6 cartofi
  • o ceapa
  • 1 ardei gras sau capia
  • 2-3 rosii
  • leustean verde
  • tarhon verde daca aveti
  • sare,piper
  • un catel de usturoi
  • bors

Mod de preparare

Zarzavatul se curata,se spala si se taie bucati micute.Se calesc cu putin ulei,adaugandu-se apa calda sa si fiarba totodata.Cand sunt aproape fierte se adauga cartofii curatati,spalati,taiati cubulete.Cand cartofii sunt aproape fierti se adauga rosiile,sarea,piperul,usturoiul tocat marunt.Cand sunt fierte toate zarzavaturile se toarna bors dupa gust si lasam sa dea in clocot.Adaugam verdeata tocata marunt si oprim focul.Borsul trebuie fiert in prealabil.

Daca nu-i puneti bors ramane ca o supa de cartofi si se acreste cu zeama de lamaie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise