CIORBA DE CARTOFI

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Daca nu-i puneti bors ramane ca o supa de cartofi si se acreste cu zeama de lamaie.
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • cateva felii de telina
  • 6 cartofi
  • o ceapa
  • 1 ardei gras sau capia
  • 2-3 rosii
  • leustean verde
  • tarhon verde daca aveti
  • sare,piper
  • un catel de usturoi
  • bors

Mod de preparare

Zarzavatul se curata,se spala si se taie bucati micute.Se calesc cu putin ulei,adaugandu-se apa calda sa si fiarba totodata.Cand sunt aproape fierte se adauga cartofii curatati,spalati,taiati cubulete.Cand cartofii sunt aproape fierti se adauga rosiile,sarea,piperul,usturoiul tocat marunt.Cand sunt fierte toate zarzavaturile se toarna bors dupa gust si lasam sa dea in clocot.Adaugam verdeata tocata marunt si oprim focul.Borsul trebuie fiert in prealabil.

Daca nu-i puneti bors ramane ca o supa de cartofi si se acreste cu zeama de lamaie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise