CIORBA DE CARTOFI

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov
  • o albitura
  • cateva felii de telina
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras sau capia
  • patrunjel verde
  • leustean verde
  • tarhon verde
  • sare
  • piper
  • putina boia dulce pt culoare
  • 8-9 cartofi
  • 1 l bors

Mod de preparare

Zarzavatul se curata,se spala,se taie cubulete sau fideluta si se pune la fiert in apa rece.Cand sunt aproape fierte adaugam cartofii curatati,spalati si taiati cubulete si lasam sa fiarna in continuare.

Cand sunt fierti adaugam borsul clocotit in prealabil,apa fiarta sau supa de legume daca mai este cazul.Potrivim de sare, piper,boia dulce si cand a dat in cateva clocote adaugam verdeata tocata marunt si oprim focul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise