Ciorba de cartofi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • ½ telina
  • ½ ardei gras galben
  • ½ ardei gras rosu
  • 3 cepe verzi
  • 1 rosie
  • 1 ou
  • Patrunjel si leustean
  • Bors sau sare de lamaie ( eu am folosit de data asta bulion de corcoduse facut in casa care acreste foarte bine)
  • Sare, ulei de masline

Mod de preparare

Se curata si se spala toate legumele. Se toaca si se pune la calit in ulei morcovul, telina, pastranacul, ceapa verde, rosia, ardeii si radacina de patrunjel. Apoi se lasa la fiert. Cand sunt aproape fierte se adauga si cartofii taiati cubulete si verdeata. Cand cartoful este fiert, dar nu prea tare ca sa se sfarame, se drege ciorba cu oul batut. Se potriveste dupa gust si se acreste.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise