Ciorba de cartofi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • ½ telina
  • ½ ardei gras galben
  • ½ ardei gras rosu
  • 3 cepe verzi
  • 1 rosie
  • 1 ou
  • Patrunjel si leustean
  • Bors sau sare de lamaie ( eu am folosit de data asta bulion de corcoduse facut in casa care acreste foarte bine)
  • Sare, ulei de masline

Mod de preparare

Se curata si se spala toate legumele. Se toaca si se pune la calit in ulei morcovul, telina, pastranacul, ceapa verde, rosia, ardeii si radacina de patrunjel. Apoi se lasa la fiert. Cand sunt aproape fierte se adauga si cartofii taiati cubulete si verdeata. Cand cartoful este fiert, dar nu prea tare ca sa se sfarame, se drege ciorba cu oul batut. Se potriveste dupa gust si se acreste.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise