CIORBA DE CARTOFI

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 3 linguri untdelemn
  • 2 lingurite boia dulce
  • telina
  • patrunjel
  • leustean frunze
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • sare
  • 2 lingurite vegeta
  • 1 legatura patrunjel verde tocat
  • smantana.

Mod de preparare

Intro oala incingem uleiul, adaugam ceapa taiata marunt, frunzele verzi tocate, calim putin, adaugam cartofii cuburi si boiaua, amestecam, lasam la calit 1 minut, completam cu apa. Cand fierbe ciorba adaugam rosia si ardeiul maruntite, apoi vegeta, potrivim de sare. Stingem focul si presaram in ciorba patrunjelul verde tocat. Se serveste cu smantana adaugata in farfurie, dar poate fi consumata si fara, intro zi de post.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise