Ciorba de cartofi cu afumatura

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ciolan afumat
  • 7 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 l bors
  • sare.

Mod de preparare

Se pune ciolanul la fiert in apa cu un praf de sare,se ia spuma de cate ori este nevoie.

Separat se curata legumele si se taie cubulete mici.

Cand carnea afumata s-a desprins de pe oase se taie cubulete, se pune din nou in oala si se adauga legumele.

Dupa ce au fiert legumele se adauga borsul,pasta de tomate si se potriveste de sare.

Se mai da cateva clocote si se adauga patrunjelul tocat.

Ciorba se poate acri si cu zeama de varza.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise