Ciorba de cartofi cu afumatura

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ciolan afumat
  • 7 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 l bors
  • sare.

Mod de preparare

Se pune ciolanul la fiert in apa cu un praf de sare,se ia spuma de cate ori este nevoie.

Separat se curata legumele si se taie cubulete mici.

Cand carnea afumata s-a desprins de pe oase se taie cubulete, se pune din nou in oala si se adauga legumele.

Dupa ce au fiert legumele se adauga borsul,pasta de tomate si se potriveste de sare.

Se mai da cateva clocote si se adauga patrunjelul tocat.

Ciorba se poate acri si cu zeama de varza.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise