CIORBA DE CARTOFI,CU IAURT

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -spatele si gitul de la un pui(taiate de cca 3 cm)
  • -1 ceapa
  • -5 morcovi
  • -1/2 ardei dulce,verde
  • -1/2 ardei dulce,rosu
  • -1 tulpina telina(taiata marunt)
  • -o mina de frunze de leustean, tocate marunt
  • -200 g cartofi
  • -cca 400 ml iaurt
  • -1,5 l apa
  • -vegeta
  • -sare

Mod de preparare

Intr-o cratita,se pun bucatile de pui,1 lingurita sare,apa(cei 1,5 l).Cind fierbe,se ia spuma,se pun toate legumele,in afara de cartofi.Se lasa la fiert 20-25 minute,dupa care se pun cartofii si 1 lingurita vegeta;se mai lasa sa fiarba 15-20 minute.Se ia de pe foc;se lasa sa se odihneasca ciorba, citeva secunde.In timpul acesta,iaurtul se mesteca bine, apoi se pun peste el cam 2 linguri de ciorba,apoi se desarta totul peste ciorba,mestecind tot timpul;nu se mai pune pe foc.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise