Ciorba de cartofi cu tarhon

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1/2 telina
  • 1 ardei gras
  • o rosie
  • 3 catei usturoi
  • 50 gr slanina afumata
  • 500 gr coaste de porc afumate
  • 4 cartofi
  • 1 ou
  • tarhon
  • sare
  • otet

Mod de preparare

Ceapa, morcovul, patrunjelul, telina, ardeiul gras, rosia si un catel de usturoi, se maruntesc si se pun la calit in putin ulei impreuna cu slanina taiata feliute, aproximativ 10 minute. Apoi se adauga apa, coastele afumate si cartofii taiati cubulete. Cand carnea este fiarta, se adauga restul de usturoi maruntit si tarhonul. Se potriveste la gust cu sare si otet. Cand ciorba este gata se drege cu un galbenus de ou.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise