Ciorba de cartofi cu tarhon

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 cartofi
  • 1 canita orez
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • ( labele
  • aripile
  • gitul si coastele de la gaina
  • rata
  • sau gisca)
  • sare
  • 1-2 oua
  • smintina
  • tarhon proaspat sau conservat
  • otet sau sare de lamiie

Mod de preparare

Se pun la fiert 2 litri de apa cu carnea si se spumuieste, se pune sare. Cind e pe jumatate fiarta carnea se adauga zarzavatul(morcovii, patrunjelul si ceapa) taiat marunt. Se lasa sa clocoteasca putin apoi se pune orezul ales si spalat, cartofii curatati si taiati cuburi. La sfirsit cind totul a firt bine se taie marunt tarhonul si se pune otetul sau sarea de lamiie dupa gust. Dupa ce s-a racit putin se drege cu ouale batute cu smintina.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise