Ciorba de cartofi cu zer

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g cartofi
  • 50g telina
  • 50g morcovi
  • 50g pastarnac
  • 50g patrunjel - radacina
  • 30g marar
  • 1kg zer
  • 2g piper
  • 15g sare

Mod de preparare

Se curata, se spala si se taie zarzavatul in forma de rondele si se fierbe intr-o jumatate de litru de apa rece.

Dupa inmuierea zarzavatului se adauga cartofii taiati cubulete si zerul (se poate folosi, in loc de zer, lapte batut), sarea si piperul. Se serveste fierbinte sau rece cu marar tocat fin pe deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise