Ciorba de ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina marime potrivita
  • 1 patrunjel
  • 300 gr oase de porc cu carne
  • 500 gr ciuperci pleurotus
  • 1 gogosar murat felii
  • 5 catei de usturoi mari
  • 2 galbenuse
  • 300 gr smintina
  • otet
  • lamiie
  • sare

Mod de preparare

Se curata legumele si se toaca (ceapa, morcov, patrunjel, telina). Se pun la fiert oasele de porc si legumele. Cind carnea de pe oase e aproape fiarta (dupa aproximativ 45 minute) se scot oasele si se curata carnea de pe ele.Se pune carnea inapoi in ciorba. Tot atunci se pun si ciupercile taiate fisii. Dupa 30 minute se adauga usturoiul zdrobit si felii de gogosar murat. Mai lasati 15 minute si adaugati sare, lamiie si otet dupa gust. Trageti oala de pe foc si faceti dresatura din doua galbenusuri si smintina. Se toarna in ciorba prin inglobare.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise