Ciorba de cocos cu taietei de casa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 1 cocos
  • 2 morcovi
  • 2 pastarnaci
  • 1/2 radacina de telina
  • 2 ardei
  • 1 ceapa
  • rosii cuburi
  • 2 litri de bors
  • taitel de casa
  • patrunjel sau leustean
  • sare

Mod de preparare

Dupa ce am spalat pasarea foarte bine, am bucatit-o si am pus-o la fiert in 6 litri de apa.

Cand cocosul a fost aproape fiert am adaugat peste el ceapa si radacinoasele curatate,spalate si taiate cubulete.Dupa 10 minute am pus ardeiul taiat si rosiile .Le-am lasat sa dea in cateva clocote si am pus borsul. Dupa ce s-a integrat si el in comunitate :) am adaugat sarea si taitelul de casa facut din 2 oua,sare si faina.

Am lasat 2 minute sa fiarba ,am presarat verdeata ,am acoperit si am inchis focul.

Cea mai buna ciorba !:)

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise