Ciorba de cremvusti cu iaurt

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr cremvusti
  • 2-3 cepe verzi
  • o legatura de patrunjel
  • o lingura faina
  • o jumatate de borcan de iaurt
  • 1500 gr apa

Mod de preparare

Se fierb cremvustii taiati bucati intr-un vas cu 500 gr apa. Intr-un alt vas, se fierbe ceapa curatata si taiata marunt. Se aduga faina dasfacuta in putina apa rece, cremvustii fierti si scursi de pa, lasandu-se sa mai fiarba impreuna 10-15 min. Se rastoarna iaurtul in castron, apoi se aduga treptat ciorba fierbinte.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise