Ciorba de crenvursti cu iaurt

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g crenvursti,
  • 2 legaturi de ceapa verde, 1 legatura patrunjel
  • verde si marar, 1 lingura faina, ½ cutie iaurt, sare

Mod de preparare

Se taie

crenvurstii in bucati de 1 cm si se fierb cu ½ l apa

intr-o craticioara acoperita. Separat, se fierbe cu 1 ½ l apa, ceapa verde taiata marunt. Se potriveste de

sare. Se adauga faina desfacuta cu putina apa rece,

crenvurstii fierti si se mai da in clocot 10 minute.

Se adauga ciorba in farfurii, peste iaurt si patrunjel si marar tocat

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise