ciorba de dovlecei

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -o ceapa mijocie
  • -3-4 dovlecei
  • -1 morcov
  • -patrunjel verde
  • -sare dupa gust
  • -20g ulei
  • -1 borcan iaur dietetic
  • -1 ou

Mod de preparare

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul pate fi dat pe rzatoare sau taiat cubulete,se pun la fiert int-un vas (aproximativ 1-1/2l apa)impreuna cu uleiul,se potriveste de sare .Dupa ce legumele au fiert se drege ciorba cu iaurtul batut cu ou,se da la o parte si se pune apoi patrunjelul tocat .Dupa preferinta se poate pune si leustean verde tocat etc.

E foarte gustoasa si sanatoasa!

POFTA BUNA!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise