Ciorba de fasole cu ciolan afumat

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fasole uscata
  • ciolan afumat
  • ceapa
  • ardei gras
  • morcov
  • telina
  • suc de rosii (pasta de tomate)
  • ulei
  • sare
  • cimbru
  • marar

Mod de preparare

Fasolea se alege, se trece printr-un jet de apa si se pune in oala. Se adauga apa; fasolea sa fie acoperita doar de 2-3 degete de apa.

Se lasa sa dea in cateva clocote si se schimba apa. Se arunca primele 2 ape, a treia se pastreaza altfel zeama nu va mai avea gust.

Se curata ceapa si se taie solzisori.

Ardeiul, morcovii si telina se toaca marunt.

Ciolanul dezosat se taie cuburi si se pune la fiert.

Cand este aproape fiert, se adauga legumele si fasolea cu zeama cu tot si se lasa sa fiarba pana se inmoaie legumele. Se potriveste de sare dupa gust.

Cand s-au fiert zarzavaturile, se adauga sucul de rosii.

Se lasa sa mai dea intr-un clocot, se stinge focul si se presara putin cimbru si marar proaspat tocat fin.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise