Ciorba de fasole uscata

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr.fasole uscata
  • 1 morcov
  • 1 pastirnac
  • 1 patrunjel
  • 2 cepe
  • cimbru
  • patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare

Fasolea aleasa se spala si se pune la muiat din ajun in apa rece. A doua zi se pune la fiert in alta apa rece. Cind da primul clocot, se schimba apa inlocuindu-se cu alta fierbinte. Se adauga ceapa taiata marunt. In momentul cind fasolea este pe jumatate fiarta, se adauga zarzavatul taiat in fire subtiri. Sarea se adauga numai dupa ce a plesnit pielita fasolei. In timpul verii, se adauga felii de rosii si de ardei

Se serveste cu patrunjel verde sau marar verde tocat

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise