CIORBA DE FASOLE VERDE

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg fasole verde
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 cana bulion
  • 1 ardei gras
  • patrunjel verde
  • 1 crenguta telina verde
  • putin ulei
  • sare.

Mod de preparare

Zarzavatul curatat, taiat marunt, se caleste in putin ulei apoi se pune la fiert in 2 l apa. Cand apa clocoteste, adaugam fasolea curatata, spalata, rupta in 2 sau 3 bucati, ardeiul taiat bucatele mici. Cand totul este fiert, adaugam bulionul, potrivim de sare, mai dam un clocot. Stingem focul si presaram patrunjelul si telina tocate fin. Se poate servi cu smantana in farfurie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise