Ciorba de fasole verde

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 morcovi,
  • o ceapa,
  • un ardei gras,
  • o jumatate kg de fasole verde,
  • cimbru,
  • sare,
  • boia,
  • leustean si patrunjel verde,
  • 50 ml ulei,
  • otet pt inacrit.

Mod de preparare

Se curata si se taie morcovii cubulete, ardeiul, ceapa si se calesc in ulei. Se adauga boiaua de ardei, se toarna apa si se lasa la fiert. Cand incepe sa fiarba morcovul, se adauga fasolea verde curatata si taiata bucatele.

Dupa ce s-a fiert fasolea potriviti de sare, inacriti cu putin otet dupa gustul dumneavoastra apoi luati de pe foc si adaugati verdeata tocata marunt.

Se poate servi cu smantana si desigur cu mamaliga.

Pt. gospodinele tinere, e bine de stiut ca se poate face si cu fasole pusa la congelat, sau cu fasole din borcan (un borcan mare de 800 g pt ca acela mai contine si apa). Cand nu este cimbru verde folositi uscat, este la fel de aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise