Ciorba de fasole verde

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr fasole verde
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 80 gr unt
  • 1 lingurita otet
  • 1 lingurita zahar
  • 3 rosii
  • 1/2 lingurita faina
  • patrunjel
  • sare

Mod de preparare

Ceapa se curata, fasolea verde si morcovii se curata si ele. Ceapa si morcovii se taie marunt si se pun la fiert cu putina sare. Cand sunt aproape gata se pune fasolea verde taiata bucati si se lasa sa fiarba 20 min.

Faina se rumeneste in untul topit, se stinge cu un polonic de zeama si se lasa cateva minute sa se ingroase.

Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie cuburi. Se adauga in oala impreuna cu sosul alb. Se potriveste de sare si se pune zaharul.

La final se acreste cu otet si se pune patrunjelul tocat marunt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise