Ciorba de fasole verde grasa

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg. fasole verde grasa
  • 2 l. apa
  • 3 linguri de faina
  • 2 buc. ceapa
  • sare
  • 1 buc. ardei gras
  • 1/2 kg. rosii
  • 2 buc. oua
  • o ceasca de smintina
  • otet dupa gust
  • verdeata

Mod de preparare

Se curata fasolea, se rupe in 2-3 bucati, se opareste cu apa clocotita. Se face un rintas, se adauga ceapa taiata marunt si se stinge cu apa. Se pune fasolea intr-o oala, se adauga rintasul, apa clocotita, sare, ardei gras tocat marunt, rosiile taiate si se pun la fiert. Cind fasolea este gata, se ia oala de pe foc, se acreste ciorba cu otet, se drege cu ou si smintina si se presara cu verdeata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise