ciorba de icre

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cap de crap,
  • coada si sira spinarii,
  • 1 legatura de zarzavat pentru supa,
  • 1 ceapa rosie, icre,
  • 1 lingura de ulei,
  • 1 lingura de faina,
  • 100 ml smantana,
  • sare, boia de ardei, piper boabe,
  • foi de dafin, otet.

Mod de preparare

Capul, mijlocul si coada se pun la fiert, impreuna cu zarzavatul si ceapa taiate rondele, in 1,5 litri apa.

Se condimenteaza cu piper, sare, foi de dafin si se fierbe pana se inmoaie.

Se scoate mijlocul, se pun in locul lui icrele si se fierb 10 minute.

Se face un rantas alb cu boia de ardei, se stinge cu putina apa rece si se toarna in supa.

se serveste cu otet si smintina

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise