CIORBA DE IEPURE

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne de iepure
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • frunze de telina
  • patrunjel
  • 1 kg rosii mici
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Carnea de iepure de da un clocot, apoi se spala pana ramane apa limpede. Se pune la fiert la foc mediu pentru 1,5 ore, avand grija sa se ia spuma. In acest timp curatam legumele si taiem cuburi mici ceapa si ardeiul, iar morcovul il radem pe razatoarea mica. Rosiile le punem intr-o oala la fiert cu 200 ml apa.

Cand carnea de iepure a fiert adaugam legumele. Rosiile fierte le trecem printr-o sita si le adaugam in ciorba, in acelasi timp cu sarea. Lasam sa clocoteasca de doua ori, inchidem aragazul si adaugam verdeata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise