Ciorba de legume cu carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aprox.1 kg de pulpa de porc
  • taiata bucati
  • o bucatica os afumat sau slanina
  • ulei
  • 1albitura(1/2 nabo)
  • 5 dinti usturoi pisati
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov mare
  • 1 ardei mic rosu
  • aprox.1 kg cartofi
  • 2 pumni de legume congelate(mazare
  • fasole verde
  • morcovi...)2 rosii sau bulion dulce
  • piper
  • sare
  • boia
  • 200gr smantana sau bechamel
  • 2 ramuri de cimbru sau ce va place.

Mod de preparare

Carnea se prajeste cu slanina,sare mare si putin ulei,se adauga ceapa tocata si usturoiul pisat,se pune capac,dupa cateva min.se adauga,morcovul,ardeiul,albitura,taiata cubulete( eu le tai mai mari),legumele congelate,rosiile tocate fara pielita sau bulionul,capac.Se condimenteaza,la cine ii place poate pune si vegeta.Se pune cca.2,5 Lt apa,si se lasa la fiert.Cand e aproape gata se pune smantana,cimbru,se mai lasa cateva minute.Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise