Ciorba de legume cu carne

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -jumatate de ardei gras
  • -jumatate de ardei verde sau galben
  • -un morcov
  • -4-5 cartofi
  • -2-3 linguri de orez
  • -200-300 gr de carnat de porc afumat
  • -200-300 gr muschi de porc afumat
  • -jumatate de lingura de vegeta cu gust de legume
  • -1-2 linguri de pasta de rosii
  • -piper dupa gust
  • - patrunjel
  • -apa

Mod de preparare

Se pune apa la fiert impreuna cu morcovii,se adauga carnea si carnatul taiate cubulete marunte,apoi cartofii si ardeii taiati la fel. Se pun condimentele si se lasa 10-12 minute la fiert. Se adauga orezul si se lasa sa mai fiarba inca 10-12 minute amestecand din cand in cand pentru a nu se lega, apoi se pune pasta de rosii si patrunjelul, iar dupa 2-3 minute este gata. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise