Ciorbă de legume cu cărniţă afumată

Timp pregatire
135 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 morcovi
  • ţelină
  • ceapă verde şi albă
  • 2 ardei
  • mazăre congelată
  • 2 bucăţi de pulpă de porc afumată
  • o legătură de pătrunjel şi ţelină
  • orez
  • boia, bulion

Mod de preparare

Am revenit din vacanţă cu forţe proaspete şi cu o poftă de ciorbiţă cu afumătură. Am purces la treabă.

Carnea am fiert-o în oala sub presiune, iar legumele le-am tocat-tăiat-ras :)).

Când carnea a fiert, am călit în 2 linguri de ulei legumele şi am stins cu zeamă de carne şi apa (zeama a ieşit un pic prea concentrată).

După ce au fiert legumele, am adăugat cărniţa desprinsă de pe oase, 2 linguri de orez spălat şi mazărea. La final, am prăjit puţină boia pentru a da culoare ciorbiţei, am pus 2 linguri de pastă de ardei sau bulion, am adăugat verdeaţa tocată şi am acrit-o cu zeamă de ardei iuţi muraţi.

Să aveţi poftă bună!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise