ciorba de legume cu perisoare

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 0,300 g carne tocata amestec(vita,Porc)
  • 3 rosi
  • 1 telina cu tot cu tije 1 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • 2 cartofi
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 sfecla mica
  • 20 fire de spagheti
  • 1 patrunjel + frunze
  • leustean, telina frunze
  • 1/2 litru de bors
  • 2 linguri de ulei
  • sare piper
  • 1 ou

Mod de preparare

Carnea se amesteca cu oul, sarea piperul macinat, frunzele de patrunjel taiate marunt (3 ramurele).

Zarzavatul se curata, se spala si se toaca marunt.

Se pune zarzavatul la inabusit in 2 linguri ulei pentru aprox 5 minute, se adauga 2 litri de apa,se adauga sare, se fierbe 30 minute, se incearca zarzavatul daca a fiert, se adauga spagheti.

Se modeleaza perisoarele, se pun in oala de bors si se fierb 15 min, se spumeaza daca este nevoie.

Rosiile se cojesc, se taie marunt si se pun la fiert intr-o craticioara cu borsul, se spumeaza.

Se incearca perisoarele daca sunt fierte, se adauga borsul cu rosiile, se mai fierbe borsul 10 minute, punem si frunzele de leustean si cele de telina.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise