Ciorba de legume cu smintina

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 litri de apa
  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. telina mica
  • 1 buc. radacina patrunjel sau pastirnac
  • 1 buc. ceapa
  • 2 buc. cartofi
  • 1 buc. ardei gras
  • 1 buc. dovlecel
  • 10-12 pastai de fasole verde
  • putina mazare
  • 2-3 foi de varza
  • 4-5 buc. rosii
  • 1 buc. sfecla mica
  • 2-3 linguri smintina
  • 1 ou
  • zeama de la ½ lamiie
  • sare
  • verdeata

Mod de preparare

Se curata si se spala zarzavaturile bine, apoi se taie dupa preferinta (sub forma de taitei, cuburi sau se dau pe razatoarea mare), ceapa se taie marunt. Se pun la fiert in ordinea timpului de fierbere. Cind zarzavaturile sint suficient de fierte, se adauga smintina batuta cu oul si cu zeama de lamiie.

Se serveste fierbinte, cu verdeata tocata fin

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise