Ciorba de loboda

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg loboda,
  • un litru de bors,
  • o ceapa,
  • un galbenus,
  • 150 ml iaurt,
  • orez,
  • sare, piper,
  • facultativ: trei catei de usturoi.

Mod de preparare

Spalati si alegeti foarte bine loboda frunza cu frunza, impreuna cu varfurile fragede.

In acest timp fierbeti 2 litri de apa in care adaugati ceapa tocata si orezul .

Cand acestea sunt aproape gata, puneti loboda taiata mai mare si lasati sa clocoteasca 10 minute.

Acriti ciorba cu borsul fiert separat, puneti vasul la o parte si dregeti-o cu o lingurita de “Vegeta” si cu galbenusul frecat cu iaurt.

Puneti sare, piper, usturoi, leustean tocat si acoperiti.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise