Ciorba de loboda

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg loboda,
  • un litru de bors,
  • o ceapa,
  • un galbenus,
  • 150 ml iaurt,
  • orez,
  • sare, piper,
  • facultativ: trei catei de usturoi.

Mod de preparare

Spalati si alegeti foarte bine loboda frunza cu frunza, impreuna cu varfurile fragede.

In acest timp fierbeti 2 litri de apa in care adaugati ceapa tocata si orezul .

Cand acestea sunt aproape gata, puneti loboda taiata mai mare si lasati sa clocoteasca 10 minute.

Acriti ciorba cu borsul fiert separat, puneti vasul la o parte si dregeti-o cu o lingurita de “Vegeta” si cu galbenusul frecat cu iaurt.

Puneti sare, piper, usturoi, leustean tocat si acoperiti.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise