Ciorba de loboda

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg loboda,
  • un litru de bors,
  • o ceapa,
  • un galbenus,
  • 150 ml iaurt,
  • orez,
  • sare, piper,
  • facultativ: trei catei de usturoi.

Mod de preparare

Spalati si alegeti foarte bine loboda frunza cu frunza, impreuna cu varfurile fragede.

In acest timp fierbeti 2 litri de apa in care adaugati ceapa tocata si orezul .

Cand acestea sunt aproape gata, puneti loboda taiata mai mare si lasati sa clocoteasca 10 minute.

Acriti ciorba cu borsul fiert separat, puneti vasul la o parte si dregeti-o cu o lingurita de “Vegeta” si cu galbenusul frecat cu iaurt.

Puneti sare, piper, usturoi, leustean tocat si acoperiti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise