Ciorbă de miel reţetă

Ciorbă de miel reţetă

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8oog carne de miel pentru ciorba(cap,costite,oasele de la pulpe dezosate si intestinele curatate)
  • 2cepe
  • 2cartofi(optional)
  • 1morcov
  • 1telina mica
  • 1radacina de patrunjel
  • 1ardei gras
  • 1ardei iute
  • 4leg.de stevie
  • 2leg.leustean
  • 4leg.loboda rosie
  • 1l de bors
  • 1cutie mare de rosii in bulion
  • 1lingura orez
  • 2oua
  • sare

Mod de preparare

Carnea portionata,spalata,intestinele spalate si taiate lungi de 3-4cm,se pun in oala cu apa pe foc,se da in cateva clocote apoi se arunca apa,se spala bucatile de carne si se pun din nou la fiert cu apa rece si 1lingurita cu sare la foc moderat;cand incepe sa fiarba,se adauga ceapa si ardeiii taiate marunt,radacinoasele rase sau la fel taiate cubulete mici,cartofii taiati in sfertri,se lasa la fiert cu capac 20min apoi se rastoarna cutia cu rosii,stevia,loboda si 1legatura de leustean spalate si taiate marunt,se mai lasa pe foc 15-20min dupa care se condimenteaza,se adauga borsul fiert separat,orezul,leusteanul ramas taiat marunt iar dupa ce clocoteste se opreste focul si se drege cu ouale batute.

Se serveste cu ardei iute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise