Ciorbă de miel reţetă cu ardei gras

Ciorbă de miel reţetă cu ardei gras

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente Ciorbă de miel reţetă cu ardei gras
  • ¾ kg carne miel, 1 morcov, 1 patrunjel, ½ varza, ¾ kg rosii, 1 ardei gras, sare

Mod de preparare

Ciorbă de miel reţetă cu ardei gras

Se taie in bucati potrivite carnea si se pune la fiert cu 3-4 litri de apa. Cind a dat in clocot se spumuieste. Se taie morcovul si patrunjelul marunt si se pun in oala la fiert, potrivindu-se de sare. Cind carnea e fiarta pe trei sferturi, se adauga varza taiata ca taiteii, rosiile si ardeiul gras taiat marunt

Cind ciorba e gata, se serveste la masa cu ardei mici, iuti

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise