Ciorba de oase de porc

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • oase de porc
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 telina
  • 1 pastirnac
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 cescuta cu orez
  • ½ litru zeama de varza
  • leustean
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se spala ouale si se pun la fiert in 2 ½ litri apa. Se scoate spuma si se lasa sa fiarba la foc moale ca sa obtina o ciorba limpede.

Se adauga zarzavatul taiat ca fideluta, sarea si o cescuta cu orez spalat. Cind zarzavatul si orezul sint fierte, se acreste ciorba cu zeama de varza clocotita si se adauga leusteanul tocat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise