CIORBA DE OUA

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 CEAPA ROSIE CU COAJA
  • 2 LINGURI FAINA
  • 3 LINGURI ULEI
  • SARE DUPA GIST
  • DELICAT - DUPA GUST
  • OTET MERE + MIERE - PT. ACRIT SUPA
  • 1 LINGURITA ZAHAR
  • VERDEATA: MARAR + PATRUNJEL
  • OUA - 4 PT. 4 PORTII
  • SMANTANA - 1 LINGURITA DE PERSOANA

Mod de preparare

Se pune la fiert apa cu ceapa rosie intreaga, cu coaja si crestata in patru la varf + sare. Separat intr-o tigaie se caleste faina pana devine aurie, apoi se adauga uleiul si se stinge cu apa rece. Se pune amestecul din nou pe foc, pana se ingroasa putin, se scoate ceapa si se adauga in apa in care facem ciorba. Se pune delicat, otetul si zaharul - dupa gust. La final se pun ouale intregi, pe rand, cu grija, ca sa-si pastreze forma, se lasa 1-2 min. pe foc. Se stinge focul, se drege cu smantana si se adauga verdeata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise