Ciorba de oua cu zer

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 morcovi
  • 1patrunjel
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 1 lingura Knorr
  • 2 linguri orez(daca doriti)
  • piper
  • verdeata tocata
  • 2 oua
  • 1/2 l zer(sau o Sana mare)

Mod de preparare

Se curata morcovii si un patrunjelul si se taie cubulete. La fel procedam cu o rosie, 1/2 ardei gras si o ceapa . Le calim intr-un pic de ulei si adaugam 1 l apa si o lingura de vegeta.

Cind legumele sunt aproape fierte , adaugam doua linguri de orez (dupa preferinta), piper, o frunza de telina si una de leustean.

Cind sunt toate fierte, batem bine doua oua cu 1/2 l zer si o rasturnam peste ciorba care fierbe. Dupa ce da un clocot, ciorba se poate servi cu patrunjel verde tocat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise