Ciorba de oua cu zer

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 morcovi
  • 1patrunjel
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 1 lingura Knorr
  • 2 linguri orez(daca doriti)
  • piper
  • verdeata tocata
  • 2 oua
  • 1/2 l zer(sau o Sana mare)

Mod de preparare

Se curata morcovii si un patrunjelul si se taie cubulete. La fel procedam cu o rosie, 1/2 ardei gras si o ceapa . Le calim intr-un pic de ulei si adaugam 1 l apa si o lingura de vegeta.

Cind legumele sunt aproape fierte , adaugam doua linguri de orez (dupa preferinta), piper, o frunza de telina si una de leustean.

Cind sunt toate fierte, batem bine doua oua cu 1/2 l zer si o rasturnam peste ciorba care fierbe. Dupa ce da un clocot, ciorba se poate servi cu patrunjel verde tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise