Ciorba de perisoare (10 portii)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600g carne tocata pui
  • un ou intreg
  • sare
  • piper
  • orez
  • morcov
  • ceapa
  • telina
  • ardei gras
  • pastarnac
  • o cutie rosii in bulion
  • un litru bors
  • leustean

Mod de preparare

Se spala carnea si se lasa la scurs ,se da prin masina de tocat se amesteca cu oul,sere,piper,orez, ceapa tocata marunt.Legumele se curata ,se spala ,se taie cubulete mici.Intr-o oala se pune apa la fiert ,cand da in clocot se pun perisoarele modelate se ia spuma apooi se pune zarzavatul si se lasa la fiert la foc mic.Cand au fiert perisoarele si zarzavatul se adauga rosiile in bulion.Se mai lasa 10-15 min apoi se pune borsul care a fost fiert in prealabil(inainte).Dupa ce a fiert borsul se pune leustean.

Pofta mare!!!:)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise