Ciorba de perisoare

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr. carne de vaca
  • 1/2 buc. morcov
  • 1/2 buc. patrunjel
  • o felie telina
  • o lingurita orez
  • 1/4 felie franzela
  • 2 linguri suc de rosii
  • o lingurita zeama de lamiie
  • o legatura leustean
  • sare

Mod de preparare

Se fierbe zarzavatul taiat marunt in apa cu sare si, cind este gata, se adauga perisoarele, orezul fiert, sucul de rosii si, la urma, leusteanul tocat. Perisoarele se prepara din carnea tocata, miezul feliei de piine muiat in apa, un virf de lingurita leustean.

Se serveste cu zeama de lamiie

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise