Ciorba de perisoare

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa tocata
  • 1 ardei gras taiat cubulete
  • zarzavat pentru ciorbe
  • sare si ce alte condimente mai doreste fiecare.
  • 1 lingura otet.
  • pentru perisoare:
  • 1/2 kg carne tocata amestec sau vita
  • 1 lingura de orez
  • 1 ceapa tocata
  • 1 ou
  • 1 lingura faina
  • marar si patrunjel
  • sare

Mod de preparare

Intr-o oala de 3.5 litri se pun la fiert ceapa, ardeii si zarzavatul.

Perisoarele:

Imediat, intr-un castron se pun carnea tocata, ceapa, orezul, faina, oul, mararul, patrunjelul si sarea. Acestea se amesteca bine impreuna. Se ia apoi cu mainile ude compozitie cam cat o nuca si se fac bilute. Cand sunt gata, se pun in oala in care fierbe zarzavatul.

Se lasa sa fiarba 40 minute. cand este aproape gata se pune o lingura de bulion, o lingura de otet sau sare de lamaie si se sareaza dupa gust. Se serveste cu smantana.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise