Ciorba de perisoare

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -carne de pui tocata -2 lb
  • -2 cepe mai mici
  • -1 ou
  • -3 morcovi
  • -2 patrunjei
  • - 2 oua
  • -samntina
  • -leustean verde tocat
  • - 200 gr orez

Mod de preparare

Carnea de pui se amesteca cu un ou, sare,piper. Ceapa o tai marunt si o calesc cu un pic de boia, apoi adaug orezul si un pic de apa si las sa fiarba vreo 10 minute apoi pun la racit. Cand s-a racit orezul cu ceapa il amestec cu carnea de pui si oul si fac perisoarele(verisoarele cum spuneam cand eram mici la mama acasa):).

Intre timp pun la fiert legumele taiate marunt si apoi adaug perisoarele si le fierb la foc mic. Cand sunt fierte se trage oalaa de pe foc si adauga un pic de sare de lamaie dupa gust, usturoi, albusul de la cele 2 oua il pun direct in ciorba fierbinte dar galbenusele le frec cu smantina si le pun cand ciorba s-a mai racit si adaug si leusteanul tocat marunt.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise