CIORBA DE PERISOARE

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata(vita sau porc)
  • 2 oua
  • o lingura de unt
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • o radacina de patrunjel
  • un pastarnac
  • o legatura de patrunjel si una de leustean
  • sare piper
  • orez
  • bors
  • smantana

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu ouale,untul,verdeata taiata cat mai marunt,presarand sare si piper dupa gust.Se modeleaza cu manauda sau unsa cu ulei,se pun la fiert in oala pentru ciorba in care s-au fiert zarzavatul impreuna cu orezul si putina sare.Se acreste cu bors,care se fierbe separat si se strecoara.Iar la sfarsit se adauga deasupra leustean si patrunjel taiat marunt.Se serveste calda cu ardei iute si smantana.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise