Ciorba de perisoare

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 1 ceapa mare
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • telina
  • pastarnac
  • ulei
  • sare
  • piper
  • rosii
  • leustean
  • bors
  • Perisoare:
  • 300g carne tocata de porc
  • 2 linguri orez
  • ceapa
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 1 ou

Mod de preparare

Se spala legumele, se taie marunt si se pun la fiert.

Ingredientele pentru perisoare se amesteca bine. Se uda mainile si se fac bilute din carne. Se pun in oala la fiert cand legumele sunt aproape fierte. Se lasa la foc mare 15-20 min. Se verifica daca au fiert. Se pun rosiile(1 cutie rosii cuburi decojite) si borsul si se lasa sa dea in clocot. Se presara leustean.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise