Ciorba de perisoare

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • o ceapa
  • un ardei
  • o jumatate de telina
  • 3 morcovi medii
  • o legatura de leustean
  • o legatura de patrunjel
  • 500g carne tocata porc
  • 80g orez
  • 1/2 ceapa tocata marunt(pentru perisoare)
  • 3 linguri pasta de tomate
  • vegeta
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se toaca toate legumele cubulete si se pun la fiert, ceapa pentru perisoare se taie marunt si se impreuna cu orezul si carnea.

Se lasa sa fiarba 40 min legumele, dupa care se adauga perisoarele, care se fac bilute la foc mic sa nu se sparga.

Se adauga bulionul si condimentele, iar la final dupa ce sa oprit focul se adauga verdeata tocata marunt.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise