Ciorba de perisoare

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • o ceapa
  • un ardei
  • o jumatate de telina
  • 3 morcovi medii
  • o legatura de leustean
  • o legatura de patrunjel
  • 500g carne tocata porc
  • 80g orez
  • 1/2 ceapa tocata marunt(pentru perisoare)
  • 3 linguri pasta de tomate
  • vegeta
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se toaca toate legumele cubulete si se pun la fiert, ceapa pentru perisoare se taie marunt si se impreuna cu orezul si carnea.

Se lasa sa fiarba 40 min legumele, dupa care se adauga perisoarele, care se fac bilute la foc mic sa nu se sparga.

Se adauga bulionul si condimentele, iar la final dupa ce sa oprit focul se adauga verdeata tocata marunt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise