Ciorba de perisoare

Timp pregatire
60 minute

Ingrediente

  • 2 l de apa,
  • 1 l de bors,
  • zarzavat de supa (un morcov, un patrunjel si o ceapa),
  • verdeata,
  • 3 rosii,  
  • 1galbenus,
  • 2 linguri de smintina,
  • 500 de g carne cu os,
  • o felie de piine,
  • 2 linguri de orez, 
  • 1 ceapa,
  • 1 ou,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Se pune la fiert intr-o oala cu apa, un morcov, un patrunjel si o ceapa, toate taiate marunt si osul care ramine de la carne. Se lasa sa fiarba bine.

Se toarna borsul fiert separat si strecurat. Se adauga verdeata taiata fin, rosiile, carora li s-au scos semintele, si sare. Se lasa sa dea citeva clocote.

Se face o tocatura de carne, cu miezul de la o felie de piine muiat si stros bine. Se adauga orezul, ceapa tocata fin, un ou, sare, piper.

Se fac perisoare mici cu mina uda si se pun la fiert in ciorba. Inainte de a se servi, se scoate osul din ciorba si se drege cu un galbenus batut cu smintina.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise