Ciorbă de perişoare

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr.carne tocată vită şi porc
  • 1 os sau o coastă de viţel
  • sare,piper,1 lingură orez
  • 1 morcov mare
  • 1 pătrunjel
  • 1 ceapă
  • 200 gr.legume congelate Summer mix de la Dujardin
  • tăieţei pt supă(o mână)
  • o legătură pătrunjel şi una de leuştean proaspete
  • o cană de roşii tăiate din conservă

Mod de preparare

Se pune osul de vitel(sau vită) la fiert în apă cu sare.Se fierbe cca.30 min,se scoate osul,după care se adaugă morcovul,pătrunjelul şi ceapa tocate mărunt.După 5 min,se pun perişoarele : carnea tocată se frământă bine cu sare,piper,pătrunjel şi mărar dacă doriţi(tocate fin),orezul spălat şi scurs.Se formează,cu mâna udă,perişoare de dimensiunea dorită,care se pun în zeama care fierbe.

După cca.15 min.se adaugă legumele congelate şi roşiile din conservă.Se lasă să fiarbă la foc mic până este fiartă carnea şi legumele.

Pătrunjelul şi leuşteanul se toacă mărunt şi se pun în ciorbă,după care se opreşte focul şi se acoperă cu un capac.

Ciorba ar trebui pregătită cu câteva ore înainte de servire,pentru ca aromele să se întrepătrundă.

Se poate servi cu o lingură generoasă de smântână.

Bon appetit!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise